TJ Sokol Malá Hraštice, oddíl kopané, okr. Příbram

Dělba bodů

09.05.2016 19:48

Začátek zápasu byl z našeho pohledu hodně opatrný a i když naše mužstvo drželo po většinu času míč na svých kopačkách.Po zaváhaní naší defenzívy udeřili hosté v 10 minutě střelou pod břevno,kam náš golman sotva dosáhl.Druhý gól náš tým dostal po nedůrazném bránění standardní situace a teči našeho hráče do odkrytého prostoru branky.

Poločasový výsledek nebyl dobrý,ale na druhou stranu nutno dodat,že si hostující obrana počínala velmi dobře a k ničemu vážnějšímu nás nepustila snad jen krom jedné brankové standardní situace,ale pro „nesmyslně“  odmávaný ofsajd našeho stopera nebyla branka nakonec uznána.

Druhý poločas ale nabídl zcela jinou tvář našeho týmů a krom jednoho brejku v úvodu druhé půle si nic hostující tým nevypracoval a v podstatě celý druhý poločas se hrál jen na branku hostí.

Úvodní tlak znamenal i snížení stavu na 1:2 , když Petr Burian tvrdou střelou prostřelil golmana hostí.Vyrovnávací branka na sebe nenechala dlouho čekat a Michal Slavík výstavní střelou trefil přesně šibenici levé branky a hostující golman tam byl v tu chvíli zcela zbytečný.

Tlak našeho mužstva sice nepolevoval,ale do konce utkání se na vítěznou branku již nezmohl ačkoli Patrik Sabon ještě trefil pěknou střelou břevno a Miroslav Durdil z trestného kopu směřoval míč do branky,ale na poslední chvíli hostující zadák změnil dráhu míče na rohový kop.

 

Pro diváka zcela určitě velmi atraktivní zápas dvou zcela rozdílných poločasů a asi i tento duel skončil spravedlivou dělbou bodů.

 

Jan Petrák (kapitán týmu):: V první půli jsme si nedokázali poradit s kompaktním obraným blokem Sparty. Kromě standartních situací jsme se prakticky nedostali k ohrožení branky soupeře. A to jsme pořád měli míč na svých kopačkách. V druhém poločase jsme přechod do útoku zrychlili a zaslouženě vyrovnali. Vzhledem k vývoji utkání je remíza asi zasloužená. Myslím, že toto utkání nabídlo na okresní úroveň nadstandartní podívanou.

 

 

 NOVÁ VES/MALÁ HRAŠTICE - SPARTA LUHY  2:2 (0:2)
Branky: 50. Burian , 57. Slavík

Hřiště: Nová Ves  17.4.2016 17:00h

 

Sestava : Vitásek - J. Petrák, Plíva, Burian (83.Vaňha), Kardinál -  Měchura (73.Jiráň), Durdil, Fafejta, Slavík   -  Németh (89.Petrák T.)) , Knuth (54.Sabon)

 

https://fotbalunas.cz/zapas/88791/


 

Zpět